Sunday, July 5, 2015

ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΧΙΕΣ


Το μεγαλύτερο (και μοναδικό) μεχρι στιγμής επίτευγμα του σεβάσμιου εν θεώ αδελφού 
Αλέξη Τσίπρα - κατακόσμον πατερούλη , είναι οτι κατάφερε να συνενώσει κάτω απο την  μικρή σκιά του ενα ετερόκλητο συνονθύλευμα αποτελούμενο κυρίως απο την μούργα της σύγχρονης Ελληνικής  κοινωνίας. 
Πισω του βρίσκονται οι χθεσινοί συνδικαλήτες του ΠΑΣΟΚ , τα αεργα αλλα πάντα καλοπληρωμένα κομματόσκυλα της λαικοδεξιάς ΝΔ που μέχρι τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας ζήλευαν και φθονούσαν την κλαδική του ΠΑΣΟΚ , οι απολιτίκ ποδοσφαιρόφιλοι ακαμάτηδες που μεγάλωσαν με τον φθόνο των "μορφωμένων" και τέλος η βασική του ομάδα κρούσης - αυτοί που μέχρι χθες ονομάζονταν ΓΝΩΣΤΟΙ  ΑΓΝΩΣΤΟΙ.
Στην χημική ενωση προστίθενται αργότερα και οι χιλιάδες χρήσιμοι χαζοί , ανθρωποι που αν άλλαζες  την φορά περιστροφής του χαρτιού υγείας στην τουαλέτα τους θα σκουπίζονταν με τις παλάμες.

Στα μέσα του 2010 και ενώ ο κρατικός προυπολογισμός της χώρας  ταιζε το 60% των κατα τα άλλα υπερήφανων και αδούλωτων ψυχών , τα δανεικά τέλειωσαν ή δεν ήταν διαθέσιμα για τα μούτρα μας. 
 Αντί να κάτσουμε να δούμε τι φταίει και να περικόψουμε ΔΑΠΑΝΕΣ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ , τα γνωστά συμφεροντάκια που ταιζονταν απο το ΔΗΜΟΣΙΟ συνασπίστηκαν και βάζωντας μπροστά τους ΧΑΖΟΥΣ (ή ΚΟΥΦΟΥΣ συμφωνα με το προηγούμενο ποστ) κατάφεραν να μην απωλέσουν ούτε ευρώ απο το κρατικοδίαιτο εισόδημα τους.
Οσοι δούλευαν και πραγματικά εβγαζαν τα λεφτά τους οδηγήθηκαν στην ανεργία.
Οι ελάχιστες κατασκευαστικές και εξαγωγικές εταιρείες  μαράζωσαν ή  εκλεισαν και μείνανε τα καφενεία και τα ταβλάδικα. 
Η καταπιεσμένη ονείρωξη κάποιων για επιδόματα και ξύσιμο  εφερνε συχνά την υπόλοιπη κοινωνία σε απόγνωση χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς , με κλεισμένους  δρόμους και φωτιές σε τράπεζες και  εργαζόμενους. 

 Στο τέλος η προπαγάνδα δούλεψε καλά. Οσοι μας λέγαν την κακή αλήθεια και δεν μας γλύφανε τα αυτιά παραμερίστηκαν.
 Στο γκοβέρνο βρέθηκε ο λαικισμός , αυτός που  γρύλιζε αποκαλώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους ως Γερμανοτσολιάδες και Προδότες.

Το πραγματικό κατεστημένο της χώρας εγινε πιο ισχυρό απο τα λόμπυ των επιχειρηματιών και τα πολιτικά κόμματα που μέχρι χθές το εξέθρεφαν και εγινε μια οντότητα μόνο του.
 Ενα αποκρουστικό δίποδο  με σβάστικες και σφυροδρέπανα που υμνεί την Αλβανια του Χότζα και περιμένει βοήθεια απο το ξανθό γένος . 

Το μίσος κατα των ισχυρότερων εγινε  η σημαία του , η φαντασιοπληξία της εθνικής υπεροχής εγινε η ιδεολογία του , η μαλακία εγινε η εθνική του ταυτότητα και το αναγνωριστικό στοιχείο του, ενας μισότρελος sociopath εγινε το ινδαλμά του. 

Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν υπάρχει καιρός για διαλογισμό και γιόγκα. 
Πρέπει οσοι απομείναμε στην οικογένεια  των ανθρωποειδών να απομακρυνθούμε απο τα ΟΧΙ και τις ΟΧΙΕΣ της μάζας. 

Σε πρώτη φάση τους γυρνάμε την πλάτη. 
Κλείνουμε τα αυτιά μας και δεν παρακολουθούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που είναι κομμένα και ραμένα για αυτούς , δεν παρακολουθούμε  την κλίκα των καλλιτεχνών τους που βγήκαν να τους στηρίξουν , δεν μπαίνουμε στα δεκάδες μπλόγκ τους , δεν συμμετέχουμε στις συζητήσεις τους , δεν πατάμε στα μαγαζιά τους 
ειμαστε ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ.

Σε δεύτερη φάση υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούμε να κάνουμε. 
Ας μην βιαστούμε να τα συζητησουμε , προέχει το να περισώσουμε οτι περισώζεται