Wednesday, July 1, 2015

Απολογισμός

Τα 3 βασικά επιτεύγματα της κυβέρνησης Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα σε τυχαία σειρά

1)      Διπλωματική και Οικονομική απομόνωση σε διεθνές επίπεδο
«Πως καταφέρνεις να σε φτύσουν όλοι σε λιγότερο από 5 μήνες»
Η υποτιθέμενη  διαπραγμάτευση χρέους έδωσε τη θέση της σε ζητιανιά για ψιλό δανεικά που εκφραζόταν με βαρύγδουπες μπαρούφες  ,  βρισιές και απειλές στον αέρα
Κάθε είκοσι του μήνα είχαμε από ένα Eurogroup που κατέληγε σε  συμφωνία διανθισμένη με  βαρουφάκικους φανφαρονισμούς και τσιτάτα της κακιάς ώρας.
Μετά τα πάντα ξεχνιόντουσαν και τα κυβερνητικά τηλεοπτικά σουργελα ξανάπεφταν πότε σε νιρβάνα πότε σε κομμουνιστική ονείρωξη
Όλο αυτό το διάστημα η προπαγάνδα περί του Ευρωπαίου εχθρού ερχόταν στην επιφάνεια  ως  ηλίθιος και εμφανέστατος αντιπερισπασμός
Αντί για μεταρρυθμίσεις  παραγωγικότητας , αντί για κρατικό έλεγχο στις Ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία , αντί για απολύσεις των εξαφανισμένων του δημοσίου η Ελληνική κυβέρνηση ασχολούταν με αλληλοσυγκρουόμενες ΤΡΑΓΙΚΕΣ δηλώσεις και διώξιμο των ήδη πενιχρών αποταμιεύσεων σε σεντούκια.   
Επίσης έγινε πλέον φανερό σε όλους ότι δεν θέλουμε να τηρούμε τους οικονομικούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά θέλουμε μόνο τα οφέλη από την συμμετοχή μας σε αυτή . Όταν τα οφέλη τελείωσαν για μας (τι να κάνεις τους μειωμένους δασμούς όταν δεν εξάγεις , τι να κάνεις τα μειωμένα επιτόκια και spreads όταν δεν έχεις επίσημο στόχο την άντληση ΦΤΗΝΩΝ δανεικών από τις αγορές ) 
Στο τέλος ηρθε η καταστροφή και η πτώχευση. Περίεργο !!

2)      Καταστροφή του κράτους δικαίου στο εσωτερικό και επιστροφή σε προηγούμενες δεκαετίες  
Η φωτογραφική αποφυλάκιση κοινών δολοφόνων , οι «εξαγριωμένοι» και αποθρασυνόμενοι αλήτες που θεωρούν επιτυχία τους να καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία εντελώς ανενόχλητοι  τοσο στο Συνταγμα οσο και στην εκάστοτε Κερατέα, οι διαταραγμένοι κοινοβουλευτικοί  που σβήνουν χρέη και το διαφημίζουν στην τηλεόραση  .
Το άμεσο μέλλον θα έχει εμπάργκο και ταξιδιωτικές οδηγίες ,  αναρχοαπλυτους και ναρκομανείς τουρίστες και διαφθορά Αφρικής  .
 Δείτε λίγο την ουσία της (λαϊκής) δημοκρατίας που μας δέρνει: 
Ψηφίσαμε νόμο που ορίζει τα πανεπιστήμια και μόνο τα πανεπιστήμια ως χώρο όπου   διακινούνται ελεύθερα οι ιδέες.
Μάλιστα απαγορεύουμε στην Αστυνομία να μπει στα πανεπιστήμια διότι προφανώς την κατατάσουμε στους διώκτες της ελευθερίας των ιδεών
Παραδεχόμαστε λοιπόν έμμεσα ότι στο υπόλοιπο 99,9% της χώρας  επικρατεί  η δίωξη ιδεών από την επίσημη αστυνομία.
Επίσης , η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος δηλώνει επίσημα ότι στην χώρα υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι πράγμα που κάνει και την δικαιοσύνη  συνεργό στο έγκλημα .
Κατά συνέπεια το μόνο πράγμα που μπορώ να σε ρωτήσω Ευρωπαίε είναι αυτό :  
ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?  
ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΩΚΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ 99,9% ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 

 3)      Παρότι χρεωκοπημένοι πουλήσαμε αγρια μούρη στους έξω και χοντρά παραμύθια κατασκοπίας και γεωπολιτικής στους μέσα, αλλά ξεχάσαμε να ..κυβερνήσουμε
 Να θυμήσω επιλεκτικά την αντιπαράθεση μας με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό για τις  συντάξεις , τις αντιπαραθέσεις με το συμβούλιο εξωτερικών υπέρ της Ρωσσίας που κατέληξε στο φιάσκο της συνέχισης του εμπάργκο και την στημένη ιστορία υπερκατασκοπίας του Χαικάλη για την προεδρία , λίγο μετά την νέα χρονιά και ελάχιστα πριν τις εκλογές.
Ειδικά για τον υπερκατάσκοπο Χαικάλη πρέπει να πούμε τα εξής : 
Δεν  γέλασα με τις στημένες λοβιτούρες επιπέδου πράκτορα Θου Βου . 
Και όμως η κωμωδία ΑΝΕΛ έγινε θέμα και το πιο γελοίο σενάριο του 2015 υποστηρίχθηκε από κάποιον που τελικά ψηφίσαμε για πρωθυπουργό. 
Η προφανής απάντηση στο γιατί συμμετείχε ο Συριζα στη Λοβιτούρα είναι ότι μάλλον οι προσωπικοί στόχοι του Καμένου έγιναν και στοχοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Στόχος η επίθεση εναντίον συγκεκριμένου ανθρώπου και όχι πολιτικής και ναι περιέργως  μιλάμε για ενορχήστρωση από την δική μας αριστερά που το μονό που θα αρκούσε να κάνει   είναι να δείξει  τον άλλο δρόμο  και όχι βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80.
Με παρόμοιες αηδίες και μόνο ασχολούμαστε απο τον Δεκέμβριο του 2014 ως σήμερα.Εχουμε επιτροπές διερεύνησης επαχθούς χρέους και τηλεοπτικές διαφημίσεις "Μετρησε το , κατεργησε το " , εχουμε  δηλώσεις για τυπωμα χρήματος και Ισλαμιστες με προορισμό την Ευρώπη  και τέλος τις απειλές του στύλ θα το κάνουμε Κούγκι και θα σας καταστρέψουμε.

Δεν εχουμε νομοσχέδιο για την φοροδιαφυγή , δεν εχουμε παρακολούθηση εσόδων και διορθωτικές ενέργειες , εχουμε εκπαιδευτικό νομοσχέδιο του 1982 και φυσικά δεν εχουμε κανένα οικονομικό σχεδιασμό και στοχοθεσία μια και ακόμα διαπραγματευόμαστε.


 Στο τέλος ηρθε η καταστροφή και η πτώχευση. Περίεργο !!